viernes, 7 de octubre de 2016

Cinquè aniversari!Avui és el dia internacional del riure! I no se'm acut res millor que fer els cinc anys el mateix dia internacional del riure. Ni fet aposta! M'encanta aquesta agradable coincidència i la volia compartir amb tots vosaltres. Cinc anys des del primer taller, que ha donat pas a molts d'altres.  Cada un ple d'alegries, de riures, d'il·lusió, de persones descobrint que dins seu porten un nen petit. El nen que tots portem i que vol que el deixem sortir, per fer-ne de les seves, per fer-nos moure, per fer-nos riure, per fer-nos saltar i bromejar. Per fer-nos sortir la espontaneïtat.

Han sigut uns quants somriures repartits i volem repartir-ne molts més, perquè són molt i molt necessaris, i escassegen, haurien de ser moltíssims més dels que són! Us animem a que proveu a riure més, a gaudir més, a que ens conegueu.
A més, amb aquests cinc anys Riure és Viure ha crescut i ara també oferim teràpia psicològica individualitzada a més dels tallers de risoteràpia. Pots fer-li una ullada aquí.

Gràcies a tots per haver-nos recolzat, ja sigui seguint-nos al facebook, al twitter o al blog, o assistint als nostres tallers de risoteràpia, o simplement pels comentaris de suport que hem anat rebent.
Ara, a omplir-nos d'energies i optimisme i feliç dia internacional del riure!!!


Riure és Viure
riureesviure@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario