martes, 11 de diciembre de 2012

Regala risoteràpia per Nadal

Aviat arriben les festes, època de regals, de repartir felicitat. Sempre que fem un regal, ho fem amb la millor intencionalitat, de produir somriures, de moure alegries, de fer una mica millor el dia de l'altre persona. Molts cops els millors regals no són els més cars ni els més grans, sinó els que causen més alegria i somriures.

Per això, jo proposo aquest Nadal regalar somriures. Regala risoteràpia, sense dubte serà un regal que mai s'oblidarà. Riure plegats causa molta connexió i millora el vincle de manera excepcional entre dues persones que comparteixen rialles. Regala't i regala risoteràpia a aquella persona que vols fer feliç i que vols que el vincle entre vosaltres sigui ferm i sa.

Ara per només 10€ tens sessions de risoteràpia d'una hora i mitja. Aquests són els propers tallers programats, tot i que si vols una altra data només cal que ens ho proposis i en progamarem més. Reserva plaça i indica'ns que és un regal, et farem arribar un val del taller que escullis per regalar a la persona afortunada.


15 de desembre 11h. ctra. Barcelona 606, 08204 Sabadell

29 de desembre 11h. ctra. Barcelona 606, 08204 Sabadell (últimes places)

Gener 2013 (diumenge a determinar). c/ Puigsacalm 17. 08227 Terrassa 


Un regal econòmic i encertat!


#Riureesviure

No hay comentarios:

Publicar un comentario