lunes, 31 de diciembre de 2012

Feliç 2013!


Estem a portes d'acabar aquest any. Un any on el Riure és Viure ha fet el seu primer any. Un any on hem crescut, on hem estrenat blog, hem estrenat twitter i hem ampliat el nostre cercle al facebook. Ens vam iniciar al Centre Cívic de Can Deu de Barcelona, que ens ha donat el suport per començar tot aquest projecte que ara ja és una realitat. Ara, al finalitzar l’any, ja oferim tallers també a Sabadell i a Terrassa, i estem molt motivats per seguir endavant i oferir-los ben aviat a molt més indrets.


Volem seguir, seguir repartint somriures, ajudant a la gent a tenir una visió més optimista de les coses i treure el nen que tots portem dins.

 
A més, hem tingut la sort d’acomiadar l’any amb dos tallers de risoteràpia, els últims del 2012. Repartint sempre somriures i felicitat. Esperem, que els que hagueu vingut, els hagueu gaudit al màxim!

Agrair sobretot a Aura d’Or, per iniciar-me en aquest món de la Risoteràpia, i per donar-me la possibilitat de tirar endavant el projecte. A tots els participants que heu vingut als primers tallers del Centre Cívic de Can Deu i els comentaris d’ànims que m’heu anat regalant. A tots els participants que heu vingut als tots els tallers, cada taller ha sigut únic i especial, i desitjo de tot cor que se’n puguin fer molts més, per seguir traient somriures i escampant l’optimisme tant necessari en aquests moments. Agrair a Josep Maria Noya per ser el meu DJ i suport moral de tots i cada un dels tallers, el meu seguidor més fidel i qui sempre ha cregut en mi. De fet, tot això no existiria si no fos per ell. A les persones que m’heu ofert locals per fer-ho, i a Albert i Marina per recolzar-me en tot moment a seguir avançant.


Acabem l’any amb 141 amics al facebook i 220 seguidors al twitter i més de 500 visites al blog en només un mes. Amb moltes ganes de seguir creixent i de tornar-vos a veure a tots gaudint dels tallers de Risoteràpia.

Gràcies a tots fer fer-ho possible! Per un any ple de propòsits i èxits!


Els meus millors desitjos a tots pel proper any que entra.

Riure és Viure

No hay comentarios:

Publicar un comentario