lunes, 6 de octubre de 2014

L'optimisme

Riure és una manifestació de la nostra alegria. Si continuament estem inmersos en pensaments negatius o no deixem de criticar, és díficil que ens vingui el riure. Una actitud optimista cap a la vida ens facilita el riure espontàni i la vitalitat. 

Ser optimista, al contrari del que molts poden pensar, no és exclusivament una qualitat de la persona marcada per la seva personalitat. Ser optimista és un estil de vida, i com a tal, pot ser après. 

Per aquest motiu és apropiat aplicar-se tècniques com el pensament oposat i el deixar de criticar. En aquesta imatge hi ha alguns consells per aconseguir tenir una actitud més optimista. Recorda que, aplicant-s'ho només una vegada no n'hi ha prou perquè l'optimisme esdevingui una actitud espontània envers la vida. Requereix constància aplicar-se aquest esquema.

Aquests en són els consells: 

- Camina amb una postura ergida:  Caminar arrupit només facilita una visió de temor i inseguretat.

- Utilitza un to de veu alegre: Sembra alegria i rebràs alegria. Les persones que utilitzen tonalitats alegres generen optimisme en l'ambient.

- Utilitza paraules optimistes i motivadores: Esta comprovant que del que dones reps.

- Enfoca't en les solucions i no ens els problemes: no serveix de res estancar-se en els problemes si no és per buscar-hi solucions. Forma part de la solució, no del problema.

- No parlis malament de ningú: parlant malament de la gent es genera desconfiança

- Pensa que els problemes t'ajuden a crèixer: la coneguda expressió "no hi ha mal que per bé no vingui"

- Sigues un model a seguir, això t'exigirà ser millor. No és díficil trobar pares que reconeixen ser millor persones des de que són models dels seus fills. A vegades, és més fàcil millorar per els altres que no per un mateix.

Provem-ho, no hi perdem res en intentar-ho! :)




#riureesviure

No hay comentarios:

Publicar un comentario