lunes, 6 de abril de 2015

Risoteràpia per a grups Low Cost

Tens pensat celebrar una festa d’aniversari i la vols fer diferent? Vols fer una troballa d’amics o família ben original?  Un comiat de solters molt divertit?

Per a qualsevol situació que et proposis, un taller de risoteràpia la pot canviar radicalment. El riure, cohesiona el grup més que qualsevol altre cosa; per aquest motiu, s’està posant de moda en l’àmbit laboral, ja que està comprovat que cohesiona molt els equips. I dins d’un grup d’amics ja format, n’augmenta l’espontaneïtat i la confiança.Allunya els mals rotllos durant una divertida estona, oblidant-te de tot amb els teus. Deixant que el riure flueixi entre vosaltres i us deixi ser aquell nen que vau ser, ser vosaltres mateixos sense que importi el com i el perquè.

A més, des de Riure és Viure, volem que la risoteràpia ens arribi a tots. Per aquest motiu, hem enginyat la risoteràpia Low Cost, perquè sigui assequible a tots i totes, sobretot adaptant-nos a aquests temps que corren, sent cada cop més necessari prendre’s la vida amb humor. Les nostres tarifes Low Cost:120€  per taller per a grups de 8 a 10 persones

140€  per taller per a grups de 11 a 15 persones

150€  per taller per a grups de més de 16 personesAixò inclou trasllats al vostre domicili perquè no us hagueu de preocupar d’anar enlloc. Quants més sigueu, més econòmic us sortirà!Envia’ns un correu electrònic a info@riureesviure.com per sol·licitar més informació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario