lunes, 7 de octubre de 2013

Segon aniversari

Avui és un dia molt especial per tot l'equip del Riure és Viure, avui fa dos anys que es va emprendre aquest boig projecte! Dos anys del primer taller, que va donar pas a molts d'altres. Cada un ple d'alegries, de riures, d'il·lusió, de persones descobrint que dins seu porten un nen petit, que es resisteix a deixar-nos tot i les tempestes que estan caient. El nen que portem i que es mor de ganes que el deixem sortir, per fer-ne de les seves, per fer-nos moure, per fer-nos riure, per fer-nos saltar i bromejar.

Han sigut uns quants somriures repartits ja, i seguirem treballant per repartir-ne molts més, perquè són molt i molt necessaris, i escassegen, haurien de ser moltíssims més dels que són! Us animem a que proveu que riure més, a que ens conegueu, no volem altre cosa que la vostra felicitat.

Gràcies a tots per haver-nos recolzat, ja sigui seguint-nos al facebook, al twitter o al blog, o assistint als nostres tallers de risoteràpia, o simplement pels comentaris de suport que hem anat rebent durant el dia d'avui.

Avui, dos vegades gràcies!

Ara, a omplir-nos d'energies i optimisme i a pel tercer aniversari!!!

Riure és Viure
cristina@riureesviure.com
www.facebook.com/riureesviure
https://twitter.com/RiureEsViureNo hay comentarios:

Publicar un comentario